The secret of nature...

+30 216 700 4541 info@kellforthealth.com

Εταιρεια

-text_newΗ “Kellfort Health” είναι ένα από τα διάσημα εμπορικά σήματα διεθνώς, στην παραγωγή ομοιοπαθητικών, γεμοθεραπευτικών, φυτοθεραπευτικών γαληνικών και φυτικών προϊόντων στη Ευρώπη, με τη μορφή των φαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, και ροφημάτων.

Είναι μια μετοχική εταιρεία που στηρίζεται αποκλειστικά σε Ευρωπαϊκά φυσικά προϊόντα , από φαρμακοβιομηχανία που χρησιμοποιεί εκτάσεις πάνω από 400.000 τμ, ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα και η αυθεντικότητα των πρώτων υλών. Για την επεξεργασία των φυσικών βοτάνων & ανθέων απασχολούνται περίπου 500 επιστήμονες, ερευνητές και εργαζόμενοι.

Η “Kellfort Health” είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην προώθηση/διάθεση, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, φυσικά προϊόντα και χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των πρώτων υλών παράγονται σε θερμοκήπια και αγροτικές εκτάσεις της μαμάς φαρμακοβιομηχανίας, χρησιμοποιώντας στην παραγωγή σύγχρονα κορυφαίας τεχνολογίας μη ρυπογόνα μέσα. Από τις πρώτες ύλες ως τα τελικά προϊόντα, τα πάντα είναι καθαρά και φυσικά.

785478rtgfΟι δραστικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται, λαμβάνονται υπό ελεγχόμενες συνθήκες, ακολουθώντας αυστηρά τις μεθόδους και πρακτικές της βιολογικής γεωργίας.

Τα εδάφη αρχικά προετοιμάστηκαν για τη βιολογική γεωργία με την διαδοχική φύτευση ποικίλων ειδών φυτών που απομακρύνουν από το έδαφος τυχόν ουσίες που θα μπορούσαν να μολύνουν τις μελλοντικές συγκομιδές. Κατόπιν, τα φυτά που χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες για τα ενεργά συστατικά καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων, ζιζανιοκτόνων, ορμονών ή οποιουδήποτε άλλου είδους χημικής επεξεργασίας, η οποία θα μπορούσε να μολύνει τις καλλιέργειες και κατά συνέπεια τα προϊόντα που λαμβάνονται από αυτές.

afddasgf5756Από τις πρώτες ύλες που λαμβάνονται με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία Kellfort έχει στην διάθεσή της τα πρώτα, περίπου τα πρώτα 30 προϊόντα, από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και τους τρέχοντες κώδικες ορθής παρασκευαστικής πρακτικής.

Τα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας των προϊόντων είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα μέσα, σύμφωνα με τις προαναφερθείσες πρακτικές, τα πρότυπα και τις απαιτήσεις, και λειτουργούν με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, όπου ελέγχονται όλες οι πρώτες ύλες καθώς και τα τελικά προϊόντα.

asdsce345

Οι σύγχρονες γραμμές παραγωγής ακολουθούν τους κώδικες ορθής παρασκευαστικής πρακτικής και είναι:

  • Γραμμή παραγωγής για κάψουλες, δισκία.
  • Γραμμή παραγωγής υγρών προϊόντων για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
  • Γραμμή παραγωγής για εκχυλίσματα βοτάνων.
  • Γραμμή παραγωγής για μαλακά δισκία και καλλυντικά σε συσκευασία μονής δόσης.
  • Γραμμή παραγωγής ροφημάτων.
  • Γραμμή παραγωγής καλλυντικών και ημιστερεών.

Η ποικιλομορφία του χαρτοφυλακίου και η ποιότητα των προϊόντων καθιστούν την “Kellfort” ως μια από τις πλέον ανταγωνιστικές και αναγνωρισμένες εταιρείες στη Γαλλία, την Ιταλία, και την Ελβετία.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του χαρτοφυλακίου της Kellfort είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα της έχουν παραχθεί με βάση τις φόρμουλες και τεχνολογίες, κατοχυρωμένες με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πολλά από τα οποία αποτελούν  παγκόσμιες καινοτομίες.

Ο βασικός στόχος της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για τη διασφάλιση της ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας όλων των προϊόντων, καθώς και την απόκτηση των φυσικών φυτοδραστικών φαρμακευτικών συστατικών (API) σύμφωνα με το σύνολο των τρεχουσών διεθνών οικολογικών προτύπων.

Όλα τα στάδια της διαδικασίας, από την καλλιέργεια μέχρι και το τελικό προϊόν είναι σύμφωνα με τις διεθνείς νόρμες σχετικά με την καλλιέργεια και τη συγκομιδή των φυτών , καθώς και τους κανόνες για την ορθή παρασκευαστική πρακτική, ISO 9001,14000,18000,22000, τα οποία λαμβάνονται από τη γερμανική εταιρεία TÜV.

Ανάπτυξη νέων θεραπειών – Γεμοθεραπείας

Η συνεχής ενασχόληση με τη μελέτη και την εισαγωγή των νέων θεραπειών, οδήγησε πρόσφατα στην εισαγωγή ενός καινοτόμου στοιχείου στο χαρτοφυλάκιο για την Kellfort: τα παράγωγα γεμοθεραπείας, με τη μορφή υδρο – γλυκερό – αλκοολικών εκχυλισμάτων σε αραιώσεις 1:10 (1 DH), που λαμβάνονται από νωπούς φυτικούς ιστούς στα στάδια της ανάπτυξής τους (μπουμπούκια, μπουμπούκια ανθέων, ταξιανθίες, βλαστούς, φλοιούς νέων κλάδων, εσωτερικό ιστό της ρίζας του φλοιού, χυμούς δέντρων, φύτρες). Αυτές αποτελούνται από εμβρυϊκούς ιστούς που έχουν στο εσωτερικό τους συμπυκνωμένες μοναδικές χημικές ενώσεις για την ανάπτυξη των φυτών και  γονίδια για την ανάπτυξη ενεργοποιημένων κυττάρων. Οι ιστοί αυτοί είναι πλούσιοι σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, νουκλεϊκά οξέα και όλους τους παράγοντες που συμβάλουν στην ανάπτυξη του φυτού γενικότερα.

Τα παράγωγα γεμοθεραπείας 1 DH περιλαμβάνουν τις ακόλουθες μονάδες: Vaccinum myrtillus, Corylus avellana, Alunus glutinosa, Acer campestre, Abies pectinata, Aesculus hippocastanum, Carpinus betulus, Tamarix ramasissima, Ribes nigrum, Morus nigra, Fagus sylvatica, Fraxinus excelsior, Juniperus communis, Ligustrum vulgare , Syringa vulgaris, Rosa canina, Betula pubescens, Betula verrucosa, Rubus fructicosus, Juglans regia, Crataegus oxyacantha, Pinus montana, Populus nigra, Zea mays, Prunus spinosa, Rosmarinus officinalis, Salix alba, Cornus sanguinea, Rubus idaeus, Quercus pedunculata, Tilia tomentosa, Ulmus campestris, Vitis vinifera.

Τα προϊόντα της KELLFORT  είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιας και εντατικής έρευνας και ανάπτυξης που πραγματοποιείται σε εργαστήρια από ομάδες ειδικών που περιλαμβάνουν ερευνητές από διάφορες επιστήμες (φαρμακοποιούς, χημικούς μηχανικούς, γιατρούς, βιολόγους, μικροβιολόγους, βιοχημικούς, χημικούς, φυτοκόμους) και συνεργάζονται με τα πιο σημαντικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε Εθνικά Ινστιτούτα Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή τα ερευνητικά προγράμματα στην φαρμακοβιομηχανία συγχρηματοδοτούνται από Εθνικό Σχέδιο Έρευνας, στο οποίο προστίθεται συνεχώς μια πληθώρα ερευνητικών έργων για την ανάπτυξη και διεύρυνση καινοτόμων φυσικών προϊόντων .